تلویزیون ملی افغانستان که اولین تلویزیون در افغانستان است قبلا نیز توسط ماهواره انست قسمتی از آسیا را زیر پوشش قرار داده بود ،
قابل یاد آوری است که در تما م مراکز ولایات افغانستان مردم قادر اند که برنامه این تلویزیون را از طریق آنتن های عادی بیبینند.
موضوع رفتن تلویزیون ملی به اروپا و امریکا امشب در زیرنویس اخبار پخش اما جزئیات بیشتری هنوز در مورد ارائه نشده است .
قرار است که سوم جنوری سال 2008 این کار صورت بگیرد.
وبسایت تلویزیون ملی افغانستان
تلویزیون ملی در فهرست ماهواره یی رسانه های افغانستان
تفصیلات این خبر در وبسایت بی بی سی
با سلام به خدمت همه دوستان .شبکه تمدن به ماهواره ای بی سی 1 بازگشت.امیدوارم در این ماهواره بماند.لطفا نظر یادتان نرود.
12505 HMPEG-2
2500 3/4
Tamadon TV
جواهری در قصر سریالی 54 قسمته است که در برگیرنده بخشی از تاریخ کره میباشد.این سریال محصول شبکه ی ام بی سی کره جنوبی است و برای بار اول در سال 2003 از این شبکه پخش شده است.
شخصیت اصلی این سریال زنی با نام سو یانگوم است که بازیگر مشهور کره ای به نام لی یونگ آئ این نقش را ایفا میکند. یانگوم دارای شخصیتی سختکوش است که با سعی فراوان مشکلات سر راهش را پشت سر میگذارد و به مدارج بالایی میرسد.
این سریال در بسیاری کشور ها پخش شده و با استقبال زیادی روبرو شده است. استقبال از این سریال در ایران به حدی بود که چندین مجله اقدام به چاپ ویژه نامه برای این سریال کردند و چندین وبلاگ نیز توسط هواداران این سریال ساخته شد.
پیوند های مرتبط
سریال جواهری در قصر در دانشنامه ویکیپدیا
وبگاه رسمی سریال جواهری در قصر
وبلاگ دوستداران ایرانی سریال جواهری در قصر
جواهری در قصر در وبسایت تلویزیون طلوع
جواهری در قصر در وبسایت شبکه دو ایران
جواهری در قصر در بانک انترنتی فیلم ها
داستان این سریال در مورد شخصی به نام جک باور عضو سازمانی به نام CTU است که وظیفه اش مبارزه با تروریست ها و عملیات تروریستی در آمریکاست.
سری اول این مجموعه توسط تلویزیون طلوع به فارسی برگردان شده است و سه شنبه شب ها از این تلویزیون پخش میشود.داستان این سری به برگزاری انتخابات در ایالت کالیفرنیای آمریکا می پردازد وظیفه ی جک باور در این کشاکش محافظت از سناتور دیوید پالمر و خانواده اش است.تمام داستان این مجموعه در یک روز سه شنبه جریان دارد.
وبسایت رسمی سریال 24
سریال 24 در دانشنامه ویکیپدیا
سریال 24 در IMDB
در آن زمان این یگانه تلویزیون بود که در سطح کشور نشرات داشت و این روال تا اواخر حاکمیت مجاهدین در افغانستان ادامه داشت .
قابل یاد آوری است که زمان حاکمیت حزب دموکراتیک خلق افغانستان نشرات تلویزیون دولتی شوروی نیز به کابل ریلی میشد و همچنان در زمان حاکمیت مجاهدین تلویزیون پیام آزادی که مربوط به حزب اسلامی گلبدین حکمتیار بود در کابل نشرات داشت .
در زمان حاکمیت طالبان چیزی بنام تلویزیون مخالف نظام آنها بود و دیدن تلویزیون جرم شمرده میشد .با ختم حاکمیت طالبان و رویکار آمدن حکومت موقت تلویزیون ملی بعد از وقفه پنج ساله دوباره به پخش برنامه هایش آغاز نمود و در این زمان به خاطر اشتیاق بیش از حد مردم به تلویزیون حتی آگاهی ها تجارتی این تلویزیون نیز بیننده داشت .
اولین تلویزیون خصوصی که در دروه حاکمیت انتقالی افغانستان به نشرات آغاز نمود تلویزیون خصوصی افغان بود که از یک فرستنده با طاقت کم صرف در شرق کابل برنامه پخش مینمود و توانست بیشترین بیننده را در آن وقت از آن خود بسازد .
سیر نزولی تعداد بیننده های تلویزیون ملی افغانستان از همین جا آغاز شد.چون در زمان قبل از حکومت انتقالی دیش آنتن در افغانستان یک پدیده نو بود و مردم بصورت عموم بییننده این تلویزیون بودند و دیدن برنامه های این تلویزیون تقریبا به یک عادت تبدیل شده بود.
با آمدن طلوع در رسانه های دیداری افغانستان تحول عظیمی بوجود آمد و این تلویزیون توانست با پخش برنامه های به اصلاح مود روز بیشتر جوانان را بسوی خود بکشاند که این ضربه دیگری بود به تلویزیون ملی افغانستان.
ضعف مدیریت را نیز میتوان یکی از عواملی شمرد که تلویزیون ملی را به انزوا میکشاند وافرادی که به ریاست تلویزیون گماشته میشوند بیشتر کسانی اند که به اساس سلیقه های شخصی به این پست گماشته میشوند نه به اساس مسلکی بودن.همچنان امروز تلویزیون ملی افغانستان با وجود داشتن بهترین ستدیوها که توسط کشور جاپان بازسازی شده و همچنان ر تعداد کارمند ان و وسایل ثبت و نشربیشتر نتوانسته برنامه یی بسازد که بتوانند بیننده گان بیشتری را به خود جذب کند.
سال گذشته شخصی بنام نجیب روشن ریاست تلویزیون ملی افغانستان را به عهده داشت که توانست در مدت کم به تعداد بیننده های تلویزیون ملی افغانستان بیافزاید اما نظر به مصلحت های سیاسی نجیب روشن مجبور شد که استعفا بدهد.
نشر خبرها که به دوزبان فارسی و پشتو هرشب دوساعت وقت تلویزیون ملی را میگیردنیزاز تعداد بیننده های این تلویزیون میکاهد.
شما با خواندن این نوشته برای بهبود برنامه های تلویزیون ملی افغانستان نظرات تان را بنویسید.
از آنجا که بحث بر سر دعوت شبکه های افغانستان و تاجیکستان و سایر کشور های هم فرهنگ به پخش برنامه های خود در یک ماهواره در بخش نظرات پست قبلی بسیار گرم شده است بهتر دیدیم در پستی جداگانه به بررسی این موضوع بپردازیم.
ابتدا به تشریح مشکل میپردازیم.
هر کدام از شبکه های تلویزیون افغانستان هم اکنون روی یک ماهواره قرار دارند.برای دریافت همه ی این شبکه های نیاز است که چند دیش وصل شود.محدوده ی پخش برخی از این ماهواره ها بسیار کم است(مانند تلویزیون طلوع و لمر) و دریافت برخی چون تلویزیون ملی و شمشاد به علت پخس بوسیله ی باند سی بسیار دشوار است.این مشکل فقط شامل بینندگان این شبکه ها در خارج از افغانستان نمیشود و در خود افغانستان و حتی برخی مناطق پایتخت کابل نیز وجود دارد.
راه حل
درست است که افغانستان دارای ماهواره ملی نیست اما اگر اجماعی حاصل شود و بتوان چند شبکه را ترغیب کرد که به یک ماهواره مشخص بیایند باعث ترغیب سایر شبکه ها برای رفتن به این ماهواره خواهد شد.
فایده های این کار
1-راحت تر شدن دسترسی به تمام شبکه ها توسط بینندگان
2-ایجاد محیطی مساوی برای رقابت شبکه ها با هم که در نهایت به بهبود کیفی برنامه هایشان منجر میشود
3-ایجاد فضایی برای ارتباط بیشتر فرهنگی با کشور های هم فرهنگ ( و نه لزوما هم زبان )
4-با اقبال عمومی این ماهواره تاسیس شبکه های جدید تلویزیونی نیز راحت تر میشود.( به این صورت که یک شبکه تلویزیونی جدید وقتی بتواند با فرستادن سیگنال از یک ماهواره که دارای بیننده است برنامه های خود را بصورت ملی پخش کند دیگر نیازی به نصب فرستنده های زمینی در شهرهای مختلف ندارد که برای آن هزینه کند)
5-درست است که ایران شبکه خصوصی ندارد اما اگر یک ماهواره در بین مردم دارای اقبال عمومی شود مطمئن باشید که صدا و سیمای جمهوری ایران هم روی این ماهواره شبکه هایی را قرار خواهد داد.
این ماهواره چه خصوصیاتی باید داشته باشد.
1-برای هر شبکه سه پوشش دارای اهمیت است.پوشش ملی .پوشش منطقه ای (در حوزه ی فرهنگی اش) و پوشش برون مرزی.این ماهواره باید پوشش منطقه ای خوبی داشته باشد
2-قدرت سیگنال این ماهواره باید خوب باشد و حتما از باند کی یو استفاده کند که دریافت آنرا در محدوده پوشش آن با یک دیش نود سانت تضمین کند.
3-از همه مهمتر این ماهواره باید کم هزینه هم باشد.
چه ماهواره هایی برای این منظور مناسب است.
با توجه به نظراتی که در پست قبلی شده ماهواره ی ABS که در مدار 75 درجه شرقی قرار دارد یکی از گزینه های مناسب برای این کار است.برخی از خصوصیات این ماهواره
1-این ماهواره دارای دو پوشش شمال و جنوب است که پوشش جنوب آن که مناسب هدف ماست شامل تمام آسیای جنوبی و خاورمیانه و بیشتر قسمت های اروپا میشود.این پیوند مربوط به پوشش این ماهواره است.
http://www.intersputnik.com/image/Southern-beam-big.jpg
2-هم اکنون دو شبکه تاجیکستان و یک شبکه از افغانستان بر روی این ماهواره قرار دارد و بر مبنای اعلام تلویزیون نورین آنان نیز بدین ماهواره خواهند آمد. یعنی این که نصف راه هم پیموده شده است.
3-میتوان ماهواره اینتل ست (که شبکه های داخلی ایران را دارد) را به راحتی به همراه این ماهواره دریافت داشت.
ماهواره های دیگری هم وجود دارد که دارای شرایط خوبی هستند از جمله ماهواره اروپایی یوتل ست دبلیو پنج که در مدار هفتاد درجه قرار دارد.البته روی این طرح باید باز هم بحث شود.
اکنون چه کاری باید انجام دهیم.
یا یک طرح حساب شده و دور از هیجان زدگی ما میتوانیم این شور را در شبکه ها ایجاد کنیم. در مرحله اول باید بیاییم و با هم بحث کنیم
کار هایی که در این مرحله باید انجام گیرد
1-تهیه فهرستی از مشخصات شبکه های افغانستان و تاجیکستان به همراه شماره تلفن و یا ایمیل این شبکه ها برای مرحله بعدی که دعوت از شبکه های است.
2-بحث بر سر این که بهترین گزینه برای انتخاب ماهواره کدام ماهواره است.فعلا ماهواره ای بی اس طرفدار بیشتری دارد.
3-از همه خوانندگان فهیم این وبلاگ میخواهم که در بقیه وبلاگ های همسو از علاقه مندان به این مقوله دعوت به نظر دهی در این باره کنند.
اگر این گفتگو به نتیجه ای رسید باید در اقدامی رسمی به دعوت شبکه ها به رفتن به این ماهواره نماییم.آنگاه میتوانیم تا با کمک سایر وبلاگ های همسو با این کار بپردازیم.
لطفا در بخش نظرات نظرات خود را در این باره در میان بگذارید.لطفا از چند بار فرستادن یک مطلب بپرهیزید.
با درود
هریوا
فرکانس:11470
سیمبل ریت:27500
اف ای سی :3/4
پولاریزیشن:V
این فرکانس همان فرکانس شبکه های ایرانی طپش و جام جم میباشد.
پخش این تلویزیون تا مدت محدودی بر روی فرکانس 11116 ادامه خواهد داشت .اما به زودی قطع خواهد شد.
فرکانس:11912
سیمبل ریت:3333
اف ای سی:5/6
پولاریتی:H
از آنجا که دیانت هندو از دیانت های پذیرفته شده در افغانستان است و پیروان این دین به همان اندازه افغان هستند که سایر ادیان ، به نظر میرسد این کار خلاف سیاست بی طرفی ای باشد که معمولا تلویزیون طلوع خود را بدان پایبند می داند.از تلویزیونی با سابقه چون طلوع انتظار میرود تا در مواردی اینچنینی حرفه ای تر رفتار کند.
کلمات کلیدی:تلویزیون آریانا،تلویزیون ملی افغانستان،کابل،خوشحال مینه،کوه آسمائی،Ariana TV,ATN,RTA
در این حالت شما میتوانید ماهواره ی ترکیه که تلویزیون آینه را پخش میکند و همچنین اینتلست که شبکه های داخلی ایران را پخش میکنند را به همراه ماهواره ی اکسپرس ای ام که شامل شبکه های طلوع و لمر افغانستان میشود را بر روی یک دیش و با 3 ال ان بی دریافت کنید.این هم نحوه قرار دادن ال ان بی ها
در عکس ال ان بی سمت راست مربوط به ماهواره ی ترکست است ،وسطی مربوط به اینتلست و سمت چپ مربوط به اکسپرس ای ام.
اگر سوالی داشتید خوشحال خواهیم شد تا در بخش نظرات جوابگو باشیم.
پیوند های مفید
فرکانس های ماهواره اکسپرس ای ام
کلمات کلیدی:دریافت همزمان، turksat ,intelsat,express am ,tolo tv,lemar tv,ayna tv
دوستان گرانقدر حتما میدانند که با وجود وبلاگ های بیشمار تعداد وبلاگ های حرفه ای بسیار کم است .هدف نویسندگان این وبلاگ ساختن وبلاگی کار آمد و با پرنسیپ است.تا خلائی که در باره اطلاع رسانی به هنگام درباره ی رسانه های افغانستان وجود دارد پر شود.با نگاهی به این وبلاگ گروهی ایرانی در خواهید یافت که یک وبلاگ تا چه حد میتواند کار آمد و کاربردی باشد.در جهت نیل به این هدف تصمیم بر این گرفته شد که تعداد نویسندگان این وبلاگ افزایش یابد.پس در همین جا به تمام دوستانی که تمایل دارند در فضایی بی طرف به گسترش فرهنگ استفاده از رسانه کمک کنند برای نویسنده شدن در این وبلاگ خوش آمد گفته میشود.
در شرایط فعلی به کسانی که دارای موقعیت های زیر باشند بیشتر احتیاج است.
1-کسانی که دارای تحصیلاتی در ضمینه ی رسانه و جورنالیزم هستند
2-کسانی که کارمند شبکه های رادیویی تلویزیونی باشند در شهر های مختلف
3-کسانی که در اروپا و آمریکای شمالی و یا استرالیا سکونت دارند و در جریان اخبار رسانه های افغان قرار دارند
4-کسانی که به نصب سیستم های دریافت ماهواره ای در حد حرفه ای آشنا بوده باشد.
اصول زیر در این وبلاگ رعایت میشود که از نویسندگان گرامی انتظار میرود آنها را مراعات کنند
1-دارای دیدگاه بی طرف باشند
2-از تبلیغ شخصی و یا گروهی بپرهیزند
3-از نشر مطالبی که به نوعی میتواند تفرقه افکن باشد مانند تبلیغ و یا ضد تبلیغ دینی قومی اجتناب کنند
4-انجام هرگونه فعالیت که در عرف بین المللی غیر قانونی محسوب میشود در این وبنوشت ممنوع است.مصداق فعالیت غیر قانونی فعالیت های موسوم به warez ، نقض قوانین حق نشر (کاپی رایت) و همچنین بیان روش های دسترسی غیرقانونی به شبکه های اشتراکی رادیویی تلویزیونی است.
در ضمن دیوان سالار وبنوشت( که فعلا هریوا می باشد) اختیار دارد که پست هایی که خلاف این قانون ها باشد را ویرایش یا حذف کند.اگرچه این نظارت یک نظارت حداقلی است و جای تشویش نیست.
شاد باشید و آباد
Symbol Rate:2900
FEC:3/4
Polarity: vertical
من متین از نویسندگان این وبلاگ گروهی هستم.خوشحال خواهم شد با نظریات خود نویسندگان وبلاگ را در فعالیت هرچه بهتر رهنمایی فرمایید.
جا دارد در اینجا از جناب اجمل جان آرین پور که در این وبلاگ همکاری دارند سپاسگذاری مجدد بنمایم.و در همین جا به دوستانی که تمایل دارند در این وبلاگ به عنوان نویسنده عضویت داشته باشند خوش آمدید می گویم.
و اما بعد ..!
جهت برسی موفقیت شبکه های تلویزیونی افغانستان در این چند سال دو نظر سنجی ای را در این وبلاگ قرار داده شده است.
نظر سنجی اول درباره انتخاب بهترین شبکه تلویزیونی افغانستان است.
نظر سنجی دوم که یک نظر سنجی تخصصی است درباره این است که بینندگان تلویزیون های افغانستان کدام ماهواره را برای دیدن شبکه های افغانستان مناسب تر میبینند.یک توضیح در مورد نظر سنجی دوم این است که ترجیها چند ماهواره را انتخاب کنید و به صرف محبوبیت ماهواره ای چون هاتبرد فقط به آن رای ندهید و اگر ماهواره ی دومی هم هست که آنرا خوب میدانید آنرا نیز انتخاب کنید.
پیروز باشید.